SZOLGÁLTATÁSAINK

 

Légtechnikai rendszerek, szellőzők és elszívók telepítése és beüzemelése

Ipari, irodai és konyhai szellőző rendszereket telepítünk és szerelünk. A gépészeti terveknek megfelelően végezzük a légtechnikai rendszerek és elszívók kiépítését és beüzemelését.

Minden esetben a legmodernebb alapanyagokkal és technológiával dolgozunk.

Felkészült csapatunk több éves szakértelemmel rendelkezik a légtechnikai rendszerek területén.

Igény esetén éjszaka dolgozunk, hogy munkánkkal ne zavarjuk a napi munkavégzést.

 



Ipari szellőző rendszerek és elszívók tisztítása.

A hatósági előírásoknak megfelelően (54/2014. (XII. 5.) BM rendelet az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról), a szellőző rendszereket legalább 3 évente, éttermek esetében fél évente tisztítani kell.

A tisztítás mechanikusan és vegyszerekkel is történhet, ez függ a szellőző rendszer koszolódásától, illetve a típustól és a funkciótól is.

A mechanikus tisztítást egy speciális körkefés eszközzel végezzük, amivel eltávolítjuk a lerakódott szennyeződéseket és port, amit egy szűrővel ellátott ventillátorral kiszívunk.

A vegyszeres tisztítás zsírmentesítésre és a makacs szennyeződések eltávolítására alkalmas.

A hatósági előíráson felül a szellőző rendszerek tisztítása egészségügyi szempontból is kiemelten fontos, ugyanis a szennyezett, poros szellőzőkben elszaporodnak a gombák, baktériumok, sok esetben rágcsálók és egyéb kártevők is, amik komoly egészségügyi kockázatot jelentenek és betegségeket okozhatnak

Szellőző tisztítás lépésről-lépésre.

  1. Első lépés a tisztítandó szellőző felmérése, amit kamerával végzünk, hogy a rejtett részeket is lássuk . Ez magában foglalja a levegő útját a beszívástól a kivezető nyílásig, továbbá a ventillátort.

  2. Tisztítás előkészítése, berendezések takarása fóliával és a nedves tisztítás során keletkezett folyadékgyűjtő előkészítése.

  3. Tisztítónyílások vágása és a tisztító ajtók beszerelése, ami jövőben megkönnyíti a további tisztításokat.

  4. Elszívó ernyők és a szellőzőcsövek tisztítása zsíroldó folyadékkal, és mechanikai eszközökkel, majd a ventillátorok, légkezelők tisztítása speciális anyagokkal.

  5. A tisztítás után eltakarítunk és megtisztítjuk a munkaterületet.

Igény esetén éjszaka dolgozunk, hogy munkánkkal ne zavarjuk a napi munkavégzést. 

 



Konyhai szellőző rendszerek és elszívók fertőtlenítése

A konyhai szellőző rendszerek tisztítása több szempontból is nélkülözhetetlen. A legfontosabb a tűzveszély csökkentése, ugyanis a szellőző-rendszerben lerakódott zsír kiemelten tűzveszélyes.

A tűzveszély mellett, a konyhai elszívók esetében a legfőbb funkció a helység szag-mentesítése, ami kiemelten fontos, főleg egy étterem esetében, megakadályozva a szagok vendégtérbe való kijutását.

Harmadik fontos szempont a szellőző rendszerek tisztításával összefüggésben az energia-felhasználás és a szellőző ventillátor és mechanika meghibásodása. Egy elkoszolódott, zsíros szellőző rendszerben korlátozott lehet  a légáramlás, ami révén csökken a légszállítási képesség és a ventillátorra fokozott terhelést jelent, ami meghibásodást és többlet áram-fogyasztást eredményezhet.

A konyhai és vendéglátó ipari elszívók tisztítása, mechanikus és vegyszeres tisztítást foglal magába.
A zsír-lerakódások eltávolításán kívül tűzvédelmi szempontból fontos a tisztítás, ugyanis csökkenti a tűzvédelmi kockázatokat.

A konyhai elszívók tisztítása elűzi a kellemetlen szagokat és fertőtleníti a szellőző rendszert.

Szellőző és elszívó fertőtlenítés lépésről-lépésre.

  1. Első lépés a tisztítandó szellőző vagy elszívó felmérése. Ez magában foglalja a levegő útját a beszívástól a kivezető nyílásig, továbbá a ventillátort.

  2. Fertőtlenítés előkészítése, és a fertőtlenítéshez szükséges ventilátor felszerelése, amivel átszellőztetjük a fertőtlenítendő szakaszt.

  3. A porlasztott fertőtlenítőszer bejuttatása.

  4. A porlasztott fertőtlenítőszer a szellőző rendszer minden részét átjárja, így a kórokozók nagy részét elpusztítja.

  5. A tisztítás után eltakarítunk és megtisztítjuk a munkaterületet.

Igény esetén éjszaka dolgozunk, hogy munkánkkal ne zavarjuk a napi munkavégzést. 

 

A tisztításról jegyzőkönyvet állítunk ki és kamerfelvételt készítünk,amit a munka elvégeztével a megrendelő részére átadunk!

 

 



Kérjen tőlünk ajánlatot!
Ingyen, kötelezettség nélkül
Tel: +36 70 378 9399

Név: *

Telefonszám: *

Email cím: *

Cím:

Üzenet: *

három + egy = ?



 

SZOLGÁLTATÁSAINK

 

Légtechnikai rendszerek, szellőzők és elszívók telepítése és beüzemelése

Ipari, irodai és konyhai szellőző rendszereket telepítünk és szerelünk. A gépészeti terveknek megfelelően végezzük a légtechnikai rendszerek és elszívók kiépítését és beüzemelését.

Minden esetben a legmodernebb alapanyagokkal és technológiával dolgozunk.

Felkészült csapatunk több éves szakértelemmel rendelkezik a légtechnikai rendszerek területén.

Igény esetén éjszaka dolgozunk, hogy munkánkkal ne zavarjuk a napi munkavégzést.

 



Ipari szellőző rendszerek és elszívók tisztítása.

A hatósági előírásoknak megfelelően (54/2014. (XII. 5.) BM rendelet az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról), a szellőző rendszereket legalább 3 évente, éttermek esetében fél évente tisztítani kell.

A tisztítás mechanikusan és vegyszerekkel is történhet, ez függ a szellőző rendszer koszolódásától, illetve a típustól és a funkciótól is.

A mechanikus tisztítást egy speciális körkefés eszközzel végezzük, amivel eltávolítjuk a lerakódott szennyeződéseket és port, amit egy szűrővel ellátott ventillátorral kiszívunk.

A vegyszeres tisztítás zsírmentesítésre és a makacs szennyeződések eltávolítására alkalmas.

A hatósági előíráson felül a szellőző rendszerek tisztítása egészségügyi szempontból is kiemelten fontos, ugyanis a szennyezett, poros szellőzőkben elszaporodnak a gombák, baktériumok, sok esetben rágcsálók és egyéb kártevők is, amik komoly egészségügyi kockázatot jelentenek és betegségeket okozhatnak

Szellőző tisztítás lépésről-lépésre.

  1. Első lépés a tisztítandó szellőző felmérése, amit kamerával végzünk, hogy a rejtett részeket is lássuk . Ez magában foglalja a levegő útját a beszívástól a kivezető nyílásig, továbbá a ventillátort.

  2. Tisztítás előkészítése, berendezések takarása fóliával és a nedves tisztítás során keletkezett folyadékgyűjtő előkészítése.

  3. Tisztítónyílások vágása és a tisztító ajtók beszerelése, ami jövőben megkönnyíti a további tisztításokat.

  4. Elszívó ernyők és a szellőzőcsövek tisztítása zsíroldó folyadékkal, és mechanikai eszközökkel, majd a ventillátorok, légkezelők tisztítása speciális anyagokkal.

  5. A tisztítás után eltakarítunk és megtisztítjuk a munkaterületet.

Igény esetén éjszaka dolgozunk, hogy munkánkkal ne zavarjuk a napi munkavégzést. 

 



Konyhai szellőző rendszerek és elszívók fertőtlenítése

A konyhai szellőző rendszerek tisztítása több szempontból is nélkülözhetetlen. A legfontosabb a tűzveszély csökkentése, ugyanis a szellőző-rendszerben lerakódott zsír kiemelten tűzveszélyes.

A tűzveszély mellett, a konyhai elszívók esetében a legfőbb funkció a helység szag-mentesítése, ami kiemelten fontos, főleg egy étterem esetében, megakadályozva a szagok vendégtérbe való kijutását.

Harmadik fontos szempont a szellőző rendszerek tisztításával összefüggésben az energia-felhasználás és a szellőző ventillátor és mechanika meghibásodása. Egy elkoszolódott, zsíros szellőző rendszerben korlátozott lehet  a légáramlás, ami révén csökken a légszállítási képesség és a ventillátorra fokozott terhelést jelent, ami meghibásodást és többlet áram-fogyasztást eredményezhet.

A konyhai és vendéglátó ipari elszívók tisztítása, mechanikus és vegyszeres tisztítást foglal magába.
A zsír-lerakódások eltávolításán kívül tűzvédelmi szempontból fontos a tisztítás, ugyanis csökkenti a tűzvédelmi kockázatokat.

A konyhai elszívók tisztítása elűzi a kellemetlen szagokat és fertőtleníti a szellőző rendszert.

Szellőző és elszívó fertőtlenítés lépésről-lépésre.

  1. Első lépés a tisztítandó szellőző vagy elszívó felmérése. Ez magában foglalja a levegő útját a beszívástól a kivezető nyílásig, továbbá a ventillátort.

  2. Fertőtlenítés előkészítése, és a fertőtlenítéshez szükséges ventilátor felszerelése, amivel átszellőztetjük a fertőtlenítendő szakaszt.

  3. A porlasztott fertőtlenítőszer bejuttatása.

  4. A porlasztott fertőtlenítőszer a szellőző rendszer minden részét átjárja, így a kórokozók nagy részét elpusztítja.

  5. A tisztítás után eltakarítunk és megtisztítjuk a munkaterületet.

Igény esetén éjszaka dolgozunk, hogy munkánkkal ne zavarjuk a napi munkavégzést. 

 

A tisztításról jegyzőkönyvet állítunk ki és kamerfelvételt készítünk,amit a munka elvégeztével a megrendelő részére átadunk!

 

 



Kérjen tőlünk ajánlatot!
Ingyen, kötelezettség nélkül
Tel: +36 70 378 9399

Név: *

Telefonszám: *

Email cím: *

Cím:

Üzenet: *

kettő + három = ?



 


email